25 april 2013

Eerste Zaan Primair onderwijscafé een succes

De internationaal bekende onderwijsspecialist Avis Glaze kwam als gastspreekster naar Assendelft

Avis Glaze 1Woensdag 24 april organiseerde de Zaan Primair scholengroep haar eerste onderwijscafé in het Wapen van Assendelft. Niemand minder dan Avis Glaze, een wereldberoemde autoriteit op het gebied van onderwijsontwikkeling, kwam naar Assendelft om een presentatie te geven over educatie. Glaze is internationaal toonaangevend als het gaat om het zetten van nieuwe normen op het onderwijsgebied. Glaze is vooral bekend om haar motiverende presentaties.

Zaan Primair heeft de onderwijscafés geïntroduceerd om medewerkers te inspireren en te ondersteunen in hun dagelijks werk, licht Zaan Primair bestuurder Niko Persoon toe. “Een charismatische persoonlijkheid als Avis Glaze kan daar als geen ander bij helpen. Ze spreekt gepassioneerd over het vak en kan daarmee een geweldige invloed hebben op onze medewerkers. We zijn ontzettend blij dat we haar hebben kunnen vastleggen als gastspreker.”

Avis Glaze 2Het onderwijscafé was een groot succes! De medewerkers hadden het na afloop van de presentatie vooral over de passie en motivatie die Avis Glaze heeft. “Glaze heeft een geweldig motiverende presentatie gegeven, al vanaf minuut één was het duidelijk hoe gepassioneerd zij is over het onderwijs.” Het mooie aan de presentatie was de dialoog die Glaze aanging en de input die zij aan de groep vroeg, zodat zij met haar presentatie hierop in kon spelen.