Openbare basisschool de Pionier is op zoek naar een

LIO stagiair groep 5

(wtf 0.5)

Per 1 augustus 2021

Introductie

OBS De Pionier is een stabiele en ondernemende buurtschool in Wormerveer-Noord, met 9 groepen op dit moment. De Pionier werkt hard aan de  kwaliteitsontwikkeling van de school. De Pionier heeft in de afgelopen jaren trajecten  “Pedagogisch Tact” en de “Kunst van het lesgeven” gevolgd, waardoor we ons aanbod nog beter en krachtiger kunnen inzetten voor de ontwikkeling van alle kinderen. Afgelopen schooljaar hebben we een traject Handelings Gericht Werken gevolgd waardoor ons zorgsysteem nog sterker en beter is geworden. Het schoolgebouw van De Pionier is centraal gelegen, dichtbij het Marktplein en heeft een toegankelijke uitstraling. De twee etages met de grote ramen, het ruime schoolplein met oude bomen geven het gebouw een zonnig effect. Er wordt gewerkt met de VVE-methode Startblokken in de onderbouw. De Pionier is een VVE-school en heeft een groep leerlingen met verlengde leertijd in groep 2. Er wordt sterk ingezet op de woordenschat en taalontwikkeling en ook op de zorgstructuur. De Pionier vindt het belangrijk dat leerlingen zich ook op cultuurgebied ontwikkelen en ook dat er veel aandacht is voor creativiteit. We werken samen met Fluxus om dit op een goede manier vorm te geven. Op de Pionier is een groot en divers brede schoolaanbod na schooltijd, gericht op de brede talentonwikkeling van kinderen en versterking van het onderwijs. De Pionier is een echte buurtschool, die actief de samenwerking opzoekt met partners in de buurt: met o.a. Centrum Jong, het Sociaal Wijkteam, De Amandelbloesem, het Blijf Huis, buurtcentrum De Lorzie.

Wij zoeken een LIO-stagiair die

flexibel is en affiniteit heeft met onze doelgroep op de Pionier.

Wij bieden

  • Een enthousiast team met als doel: zo veel mogelijk kansen bieden en de leerlingen van de Pionier de mogelijkheden meegeven voor een mooi en volwaardig leven;
  • Werkt vanuit de ideeën van Pedagogisch Tact;
  • Het EDI model uitgewerkt, wat in de groepen is terug te zien.

Je bent vanaf de start van het schooljaar onderdeel van het team en staat in de formatie voor 0,5 FTE. Naast de twee dagen dat je zelfstandig voor de groep staat, onder leiding en toezicht van een gediplomeerde collega, heb je nog 0,1 FTE over voor begeleiding op maat. Dit houdt in dat je zelf mag aangeven waar je behoefte aan hebt. Je wordt voor 0,5 FTE uitbetaald als onderwijsassistent.

Salarisschaal 4 conform CAO Primair Onderwijs

Onze visie

Ontmoet, ontdek, ontwikkel
Leerlingen op De Pionier worden in staat gesteld goede resultaten te behalen. Onze werkwijze is gericht op: het geven van boeiend onderwijs volgens de principes van Luc Stevens: leren hoe je kunt leren, verantwoordelijk zijn voor jezelf en elkaar, stimuleren van creativiteit en ondernemerschap.
Kenmerken van onze werkwijze zijn: een duidelijke dagelijkse structuur, diverse schoolprojecten gedurende het schooljaar en een ondersteunend/uitdagend brede schoolaanbod.

Vacaturenummer ZP21-38

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitaties worden direct in behandeling genomen.

Voor inlichtingen kun je terecht bij Josien Polter, directeur van de school: 0621876929  of bezoek de website van de school: www.obsdepionier.nl

Sollicitatieformulier

Via dit formulier kun je direct reageren op deze vacature.
  • Max. file size: 20 MB.
  • Max. file size: 20 MB.
  • (max. 150 karakters)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.