Openbare basisschool de Pionier is op zoek naar een

LIO stagiair groep 8

(wtf 0.5)

Of stagiair voor eindstage

Introductie

Obs de Pionier is een stabiele en ondernemende buurtschool in Wormerveer, met 9 groepen in schooljaar 2020-2021.
De Pionier heeft de volgende speerpunten:

Klassenmanagement volgens EDI en het lesgeven wordt zo effectief mogelijk ingezet.
We werken volgens een intensief traject met het woordenschat-onderwijs waar we nu al de vruchten van plukken. Zowel de woordenschat en het begrijpend lezen zijn dit schooljaar daardoor sterk verbeterd.
We hebben dit schooljaar een nieuwe impuls gegeven door doelgericht te werken volgens de HGW (Handelings Gericht Werken) systematiek.
Door ons aanbod kunnen we ons onderwijs beter en krachtiger inzetten voor de ontwikkeling van al onze leerlingen. De Pionier is een VVE-school en heeft daarnaast een groep leerlingen uit groep 2 met een schakelprogramma, waar deze leerlingen extra taalaanbod krijgen. We werken samen met het lectoraat van hogeschool InHolland: de Pedagogische Opdracht. Met dit traject willen we ervoor zorgen dat al onze leerlingen goed in beeld zijn en dat ieder kind de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen. Kansengelijkheid is voor ons een actueel onderwerp waar we veel mee willen doen.

Wij zoeken

een LIO stagiair voor groep 8, of eindstage. Je bent flexibel en hebt affiniteit met de doelgroep van de Pionier.

Wij bieden

zowel betaalde als onbetaalde LIO/eindstageplaatsen aan.

  • Onbetaald;
    Vanaf september loop je stage op jouw reguliere stagedagen. Samen met jouw mentor verzorg jij het onderwijs voor de groep. Hierdoor krijg je langer de tijd om jouw leerkrachtvaardigheden te ontwikkelen. Er wordt een vergoeding (€ 300 bruto) vanaf februari tot juli gegeven, nadat de student zijn assessment voor de eindstage heeft gehaald.
  • Betaald;
    Je bent vanaf de start van het schooljaar onderdeel van het team. Je staat twee dagen zelfstandig voor de groep, onder leiding en toezicht van een gediplomeerde collega. je wordt uitbetaald als onderwijsassistent voor wtf 0,5. De extra wtf 0,1 is een overlap met de duo partner voor begeleiding en om goed af te kunnen stemmen.

Onze visie

Ontmoet, ontdek, ontwikkel

Onze werkwijze is gericht op: het geven van boeiend onderwijs volgens de principes van Luc Stevens (pedagogisch Tact): leren hoe je kunt leren, verantwoordelijk zijn voor jezelf en elkaar, stimuleren van creativiteit en ondernemerschap.
Kenmerken van onze werkwijze zijn: een duidelijke dagelijkse structuur, diverse schoolprojecten gedurende het schooljaar en een ondersteunend/uitdagend breed schoolaanbod.

Vacaturenummer ZP22-08

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitaties worden direct in behandeling genomen.

Voor inlichtingen kun je terecht bij Josien Polter, directeur van de school: 075-6283845 of bezoek de website van de school: www.depionier.nl

Sollicitatieformulier

Via dit formulier kun je direct reageren op deze vacature.
  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • (max. 150 karakters)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.