Openbare basisschool Et Buut is op zoek naar een

LIO stagair groep 1-2

(wtf 0.5)

Introductie

Bij ons op school vind je een geweldige werkplek. Sinds januari werken wij in een prachtig nieuw gebouw! Et Buut is met 470 leerlingen één van de grotere openbare basisscholen van Zaan Primair.

In totaal hebben we 18 groepen. Vanaf groep 3 hebben we homogene groepen.
We hebben een groot gemengd team, waarbij het samenwerken met elkaar in een goede sfeer en open communicatie centraal staat.
Op et Buut gaat leren vanuit spel in de groepen 1 t/m 3 (vanuit visie Early Childhood) over naar gepersonaliseerd leren in groep 4 t/m 8 (via Snappet). Vanaf volgend schooljaar werken we daarnaast in de middag thematisch.

Wij zoeken een collega die

De LIO-student gaat ervoor om het vak te leren! Hij/zij is reflectief en stelt zich toegankelijk op in het team. De student kan zich vinden in ons onderwijs gericht op een sterke basis, creativiteit en thematisch onderwijs.

We zijn op zoek naar een LIO-stagiair voor groep 1-2. In groep 1-2 vorm je samen met een ervaren leerkracht de bezetting voor de groep. Naast deze groep werk je op et kleine Buut nauw samen met de andere kleutergroep.

Als LIO-er op et Buut benaderen we je als volwaardig teamlid. Daarnaast heb je altijd de veiligheid en supervisie van een ervaren collega in de buurt.

Wij bieden

  • Begeleiding door de groepsleerkracht met overlap in werkdagen
  • Coaching vanuit onze zorgcoördinator
  • Begeleiding door een schoolopleider
  • Betaalde LIO stage. Je bent vanaf de start van het schooljaar onderdeel van het team. Je staat twee dagen zelfstandig voor de groep, onder leiding en toezicht van een gediplomeerde collega. je wordt uitbetaald als onderwijsassistent voor wtf 0,5. De extra wtf 0,1 is een overlap met de duo partner voor begeleiding en om goed af te kunnen stemmen.

Onze visie

Wij gaan voor een mooie balans tussen de creatieve en cognitieve leerlijnen.
‘Creatief in denken en doen’ is ons motto.

We zijn een lerende organisatie die vormgeeft aan creatief en thematisch onderwijs.

Vacaturenummer LIO-2214

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitaties worden direct in behandeling genomen.

Voor inlichtingen kun je terecht bij Robin Buning, adjunct-directeur van de school: 075-6165701 of bezoek de website van de school: www.etbuut.nl

Sollicitatieformulier

Via dit formulier kun je direct reageren op deze vacature.
  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • (max. 150 karakters)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.