Openbare basisschool Herman Gorter is op zoek naar een

LIO stagiair groep 3

(wtf 0.5)

Per 01-08-2022

Introductie

Obs Herman Gorter is met 600 leerlingen één van de grootste en oudste openbare basisscholen van Zaan Primair. We hebben 25 groepen verdeeld over twee locaties. Onze onderbouwlocatie (peutergroepen en groep 1 t/m 4) en onze bovenbouwlocatie (groep 5 t/m 8).

Wij zoeken een collega die

  • die de kernwaarden van het openbaar onderwijs onderschrijft;
  • die ambities heeft en open staat voor vernieuwingen;
  • die proactief en positief is.

Je wordt als volwaardig leerkracht en teamlid ingezet voor 0,4 fte (of 0,5 fte) in een groep 3.

Wij bieden

  • Betaalde LIO stage. Je bent vanaf de start van het schooljaar onderdeel van het team. Je staat twee dagen zelfstandig voor de groep, onder leiding en toezicht van een gediplomeerde collega. je wordt uitbetaald als onderwijsassistent voor wtf 0,5. De extra wtf 0,1 is een overlap met de duo partner voor begeleiding en om goed af te kunnen stemmen.

Onze visie

Obs Herman Gorter is een vooruitstrevende school op het gebied van onderwijskundige vernieuwingen. Speerpunten voor de komende periode zijn: het bieden van een kansrijk taalaanbod in een uitdagende leeromgeving. De basis van ons onderwijs is een warm en positief schoolklimaat. We passen ons onderwijsaanbod aan op de verschillende mogelijkheden van onze leerlingen.
In groep 3 werken we met Lijn 3. We hebben een groot gemengd team, waarbij het leren van en met elkaar in een goede sfeer en open communicatie centraal staat.

Vacaturenummer LIO-2220

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitaties worden direct in behandeling genomen.

Voor inlichtingen kun je terecht bij Gerda Pérez, directeur van de school: 0642049518 of bezoek de website van de school: www.hermangorter.nl

Sollicitatieformulier

Via dit formulier kun je direct reageren op deze vacature.
  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • (max. 150 karakters)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.