Openbare basisschool de Jagersplas is op zoek naar een

LIO stagiair groep 4 of 5

(wtf 0.5)

Introductie

De Jagersplas is gelegen in de wijk ’t Kalf, heeft ruim 320 kinderen verdeeld over 13 groepen. Samen met kinderopvangpartner Babino bieden wij onderwijs en opvang onder één dak. Vanwege de kwaliteit van ons leef- en leerklimaat weten ook steeds meer ouders buiten de wijk ons te vinden.

Ons onderwijsaanbod is gericht op het leggen van een stevige en brede basis. Om je staande te houden in een sterk veranderende wereld heb je meer nodig dan taal en rekenen. Wij werken van groep 1 t/m 8 in thema’s (IPC Curriculum) waardoor het leren betekenisvol wordt. Kinderen worden actief betrokken bij hun leerontwikkeling en er is veel aandacht voor het ontdekken van talenten. Wij geloven sterk in de cruciale rol van de leerkracht, als pedagoog, didacticus en coach. Als team zijn wij ambitieus en voortdurend op zoek naar kansen om ons onderwijs te verbeteren.

Wij zoeken een collega die

Je hebt een groot hart voor kinderen en bent geen probleemdenker maar een ‘mogelijkheiddenker’! Je kunt en durft eerlijk naar je eigen handelen te kijken, hebt een kritische en onderzoekende houding en vindt het belangrijk om met en van elkaar te leren.

Je wordt als volwaardig leerkracht en teamlid ingezet voor 0,4 fte in een groep 4 of 5 met ongeveer 28 kinderen met diverse ondersteuningsbehoeften.

 

Wij bieden

  • Betaalde LIO stage. Je bent vanaf de start van het schooljaar onderdeel van het team. Je staat twee dagen zelfstandig voor de groep, onder leiding en toezicht van een gediplomeerde collega. je wordt uitbetaald als onderwijsassistent voor wtf 0,5. De extra wtf 0,1 is een overlap met de duo partner voor begeleiding en om goed af te kunnen stemmen.
  • Je wordt begeleid door een van onze ervaren leerkrachten en specialisten.

Onze visie

Onderwijs en opvang zijn op elkaar afgestemd. In ons rijke aanbod ontwikkelen kinderen kennis en vaardigheden voor nu en later, om zichzelf en de wereld beter te begrijpen. Talenten worden gezien en komen tot ontwikkeling!

Vacaturenummer LIO-2217

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitaties worden direct in behandeling genomen.

Voor inlichtingen kun je terecht bij Liane Verkooijen, directeur van de school: 06-42429185 of bezoek de website van de school: https://www.obsdejagersplas.nl/

Sollicitatieformulier

Via dit formulier kun je direct reageren op deze vacature.
  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • (max. 150 karakters)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.