Openbare basisschool Het Eiland is op zoek naar een

LIO Stagiair groep 5

(wtf 0.5)

Introductie

Het Eiland is een middelgrote school met een kleinschalig karakter. De school heeft negen groepen, waarvan twee kleutergroepen. We werken in homogene groepen en delen van de dag ook groep doorbroken. De leerlingen, ouders en leerkrachten kennen elkaar. Het Eiland heeft de beschikking over een i-coach, een taal-, reken-, jonge kind-en gedragsspecialist en een vakleerkracht gymnastiek.
De gebieden waar de school groot belang aan hecht: aanbod, samenwerking, didactisch handelen, gedrag, positief pedagogisch klimaat, kwaliteitszorg, kwaliteitscultuur en verantwoording. Dialoog is ons middel.
Het Eiland is een mooie afspiegeling van de wijk. Door ons openbare karakter zijn we een ‘maatschappij in het klein’.

Beschrijving van de groep

Groep 5 van 24 kinderen. Er is een sterke leerkracht aanwezig als mentor. De groep heeft wat in te halen vanwege de Corona periode in groep 3 en 4. Er is een ondersteuningsplan aanwezig en extra ondersteuning voor specifieke kinderen. De groep kent meertaligheid (ongeveer 20%).
Het team werkt professioneel en ondersteunend naar elkaar. We nemen en delen gezamenlijk de verantwoordelijkheid.

Profiel LIO stagiair

Gemotiveerd! Open, zelfstandig maar wel hulp en feedback vragend. Je bent energiek, wilt pedagogisch en didactisch leren en je bent een teamplayer.

Vanuit Zaan Primair is er begeleiding door een schoolopleider, de mentor (leerkracht) en de intern begeleider.

Het betreft een betaalde LIO stage. Je bent vanaf de start van het schooljaar onderdeel van het team. Je staat twee dagen zelfstandig voor de groep, onder leiding en toezicht van een gediplomeerde collega. je wordt uitbetaald als onderwijsassistent voor wtf 0,5. De extra wtf 0,1 is een overlap met de duo partner voor begeleiding en om goed af te kunnen stemmen.

 

Onze visie

We werken vanuit de pijlers verantwoordelijkheid, veiligheid en vertrouwen.
Goed onderwijs krijgt vorm in de klas. Niet alleen de leerkracht is verantwoordelijk voor goed onderwijs; de kracht hiervoor komt uit het hele team. We komen tot echt duurzame verbeteringen als we samen als één sterk team opereren. Het hebben van een positief werkklimaat en de juiste veilige context zorgen er samen voor dat duurzame verbeteringen hun weg vinden binnen de school. We werken met een aantal aanpakken en methodieken op onze school. Dit zijn:

* PBS/Kanjer
* Professionele leergemeenschappen met specialisten
* Gezamenlijke lesvoorbereidingen

Vacaturenummer LIO-2206

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Voor inlichtingen kun je terecht bij Francis Bakker, directeur van de school: 075-6354699 of bezoek onze website www.obsheteiland.nl.

Sollicitatieformulier

Via dit formulier kun je direct reageren op deze vacature.
  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • (max. 150 karakters)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.