Openbare basisschool de Komeet is op zoek naar een

LIO stagiair groep 1-2

(wtf 0.5)

Introductie

De Komeet telt 400 leerlingen. We zijn gehuisvest in twee gebouwen, die aan weerszijden van dezelfde straat liggen. Er zijn dit schooljaar achttien  groepen, waarvan vijf kleutergroepen. De Komeet kenmerkt zich door een ontspannen sfeer, waarin goed wordt samengewerkt met ouders. In onze school zijn twee lokalen die worden gedeeld met Tinteltuin, zodat er voor- en naschoolse opvang ‘in huis’ is.

De onderwijskwaliteit van de Komeet is door de onderwijsinspectie als GOED beoordeeld.

Wij zoeken een collega die

  • enthousiast is en niet bang is voor nieuwe ontwikkelingen
  • affiniteit met opbrengstgericht werken

Het is een groep 1/2 van rond de twintig kinderen. Het is een gemengde populatie. Ongeveer 20% NT2 kinderen. Je hebt een duobaan met een ervaren collega. Een dag van de week zijn jullie samen voor de groep.

Wij bieden

  • Begeleiding door een schoolopleider
  • Betaalde LIO stage. Je bent vanaf de start van het schooljaar onderdeel van het team. Je staat twee dagen zelfstandig voor de groep, onder leiding en toezicht van een gediplomeerde collega. je wordt uitbetaald als onderwijsassistent voor wtf 0,5. De extra wtf 0,1 is een overlap met de duo partner voor begeleiding en om goed af te kunnen stemmen.
  • Je duo-partner is een ervaren leerkracht en werkt een dag samen met jou in de groep
  • De zorgcoördinator is drie dagen per week op de school aanwezig

Onze visie

Wij werken op De Komeet met aspecten van het OGO-onderwijs. Dat betekent dat we een groot deel van ons onderwijs aanbieden in thema’s die voor kinderen betekenisvol zijn. De thema’s worden in de bouwen samen met collega’s bedacht en vorm gegeven.
Naast de cognitieve ontwikkeling van kinderen is er heel bewust aandacht voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. We kijken altijd naar mogelijkheden van kinderen en zijn oplossingsgericht.
Net als kinderen is ook de school altijd in ontwikkeling. We sluiten, ook in ons onderwijs, aan bij actuele ontwikkelingen en verwerken die in de lessen. We leggen daar waar het kan het verband met de wereld om ons heen.

Vacaturenummer LIO-2216

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitaties worden direct in behandeling genomen.

Voor inlichtingen kun je terecht bij Nico Beugeling, directeur van de school: 06-1034372 of bezoek de website van de school: www.obsdekomeet.nl.

Sollicitatieformulier

Via dit formulier kun je direct reageren op deze vacature.
  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • (max. 150 karakters)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.