Openbare basisschool de Spiegel is op zoek naar een

LIO stagiair

(wtf 0.5)

Groep in overleg

Introductie

De Spiegel is een veilige en betrokken school voor alle leerlingen, ouders en medewerkers. Wij dagen de kinderen en de medewerkers uit om hoge ambities waar te maken. Samen maken we ons sterk voor goede leerprestaties, taal- en talentontwikkeling.

De leerlingenpopulatie van De Spiegel kenmerkt zich door een grote diversiteit aan nationaliteiten. Dat maakt dat de meeste kinderen niet opgroeien in een Nederlandstalige omgeving. Daardoor start een groot deel van onze kinderen op onze school  met een achterstand in de Nederlandse taal.

Wij zoeken een collega die

Op dit moment zijn we nog bezig met de formatie en kunnen we de groep nog niet beschrijven. Een groep 3 of 4 of een groep 7 of 8 ligt waarschijnlijk binnen de mogelijkheden.

Je hebt affiniteit met kinderen uit de onderbouw of bovenbouw. Je bent een collega, die op een speelse manier contact maakt met de kinderen, zodat je hen veel kunt leren. Je kunt goed samenwerken met de collega’s uit je bouw. Je bent in staat om zelfstandig te werken en je durft te vragen om hulp. Wij zijn gewend om hulp te bieden en we werken graag met je samen. Als startende leerkracht word je door ons goed begeleid door je mentor op school.

Wij bieden

  • Vanuit Zaan Primair begeleiding door een schoolopleider
  • Betaalde LIO stage. Je bent vanaf de start van het schooljaar onderdeel van het team. Je staat twee dagen zelfstandig voor de groep, onder leiding en toezicht van een gediplomeerde collega. je wordt uitbetaald als onderwijsassistent voor wtf 0,5. De extra wtf 0,1 is een overlap met de duo partner voor begeleiding en om goed af te kunnen stemmen.

Onze visie

Ieder kind is bij ons van harte welkom om kennis te maken met- en te leren van andere kinderen in een ontmoetingsplaats van verschillende culturen, denkbeelden en zienswijzen. We dragen uit dat we een openbare school zijn en we vinden het belangrijk dat leerlingen leren om ervaringen en ideeën uit te wisselen, dat is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een goede samenwerking.

Vacaturenummer LIO-2211

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitaties worden direct in behandeling genomen.

Voor inlichtingen kun je terecht bij Marian Kuiper, directeur van de school: 075-6164781 of bezoek de website van de school: www.obsdespiegel.org.

Sollicitatieformulier

Via dit formulier kun je direct reageren op deze vacature.
  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • (max. 150 karakters)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.