Openbare basisschool de Voorzaan is op zoek naar een

LIO stagiair

(wtf 0.5)

We hebben plaats in zowel de onder-, midden- als bovenbouw

Introductie

De Voorzaan is een school met twee locaties. De locatie Vissershop ligt aan de Lindenlaan 2 midden in de bomenbuurt. Deze locatie is een prachtige afspiegeling van de multi-culturele wijk waarin wij liggen. Deze locatie telt 9 groepen, waarvan 3 kleutergroepen en een groep 3, 4 , 5, 6 ,7 en 8. Op deze locatie zitten ongeveer 210 leerlingen.
Onze Haven locatie is een locatie met 4 groepen, welke allen combinatiegroepen zijn. Ook deze locatie is een duidelijke afspiegeling van de wijk, aangezien alle leerlingen uit de Havenwijk komen of van het Hembrugterrein. Op deze locatie zitten ongeveer 80 leerlingen.
Nederlandse taalontwikkeling is belangrijk voor onze doelgroep en maakt een groot deel uit van het aanbod binnen de school. Dit jaar zijn we door een oriëntatieproces heen gegaan om o.a. te gaan werken met een geïntegreerd aanbod van zaakvakken, waarbij vaardigheden als communiceren, samenwerken, creatief denken etc. naar voren komen.

Wij zoeken

Wij zoeken een energieke, creatieve LIO-student die het fijn vindt om binnen een stabiel team te komen werken. We bieden voldoende ondersteuning door leerkrachten met meer dan voldoende kennis om je goed te begeleiden. Een professionele, lerende en open cultuur waar je echt gezien wordt en uiteraard een heel stel heel fijne leerlingen die het fijn vinden om samen met jou elke dag te leren en elke dag een beetje beter te worden.

Wij bieden

zowel betaalde als onbetaalde LIO/eindstageplaatsen aan.

  • Onbetaald; Vanaf september loop je stage op jouw reguliere stagedagen. Samen met jouw mentor verzorg jij het onderwijs voor de groep. Hierdoor krijg je langer de tijd om jouw leerkrachtvaardigheden te ontwikkelen. Er wordt een vergoeding (€ 300 bruto) vanaf februari tot juli gegeven, nadat de student zijn assessment voor de eindstage heeft gehaald.
  • Betaald; Je bent vanaf de start van het schooljaar onderdeel van het team. Je staat twee dagen zelfstandig voor de groep, onder leiding en toezicht van een gediplomeerde collega. je wordt uitbetaald als onderwijsassistent voor wtf 0,5. De extra wtf 0,1 is een overlap met de duo partner voor begeleiding en om goed af te kunnen stemmen.

Onze visie

Wij hebben als school de ambitie om een veilig en positief pedagogisch klimaat te bieden waarin kinderen, ouders en leerkrachten zich thuis voelen. Een rustige school is voor kinderen een school waar ze zich veilig voelen. We maken daar met elkaar – leerkrachten en kinderen – duidelijke afspraken over. Tijdens de lessen van de Vreedzame School leren kinderen positief over zichzelf en de ander te denken. Kinderen leren grenzen stellen en conflicten oplossen. We doen dit met respect naar elkaar.

Vacaturenummer LIO-2204

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Voor inlichtingen kun je terecht bij Ingrid Pasman, leerkracht bij de Voorzaan: 075-6166359 of bezoek de website van de school: www.voorzaan.nl

Sollicitatieformulier

Via dit formulier kun je direct reageren op deze vacature.
  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • (max. 150 karakters)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.