Wil jij onderwijs geven aan de kinderen uit Oekraïne?

Op dit moment hebben we voldoende aanmeldingen, opgeven is niet meer mogelijk. 

Wij zoeken medewerkers voor het geven van onderwijs aan de kinderen uit Oekraïne

Zoals we allemaal dagelijks in het nieuws kunnen zien voltrekt zich een ramp in Oekraïne. In Nederland staan we klaar om deze mensen op te vangen en te helpen.

Onder de vlag van de Kernschool, waar Zaan Primair penvoerder voor is zal er onderwijs geboden worden aan de kinderen uit Oekraïne. Ook de kinderopvang zal aansluiten om de jongste kinderen te voorzien van een goed aanbod. Het is onze taak om onderwijs te verzorgen en deze taak pakken wij graag samen met onze collega besturen op.
Er zal z.s.m. een pop-up kindcentrum geopend worden, waarschijnlijk in een locatie aan de Panneroodstraat in Zaandam. Het streven is de eerste groepen per 1 april a.s. onderwijs (en kinderopvang) aan te bieden vanuit deze locatie.

We zoeken medewerkers die voor minimaal 1 dag per week, voor langere periode, maar in ieder geval tot de zomervakantie (15 juli 2022) inzetbaar zijn. Uitbetaling volgens CAO Primair Onderwijs.

Ben je leerkracht, onderwijsassistent, vakleerkracht, gepensioneerde leerkracht/onderwijsassistent of PABO student en per 1 april a.s. beschikbaar dan kun je je aanmelden via onderstaande link. (Op dit moment kun je je niet meer aanmelden, we hebben genoeg aanmeldingen ontvangen)

Gezien het lerarentekort geldt voor kandidaten werkzaam in het onderwijs dat de inzet niet ten koste mag gaan van de formatie en groepsindeling van de school waar je werkzaam bent.

We begrijpen dat je mogelijk nog vragen hebt, wij nemen daarom binnen 5 werkdagen contact met je op. Tijdens dit telefonisch contact stellen wij ook nog wat aanvullende vragen aan jou.
De komende weken hopen we meer duidelijkheid te krijgen over het aantal kinderen dat wordt aangemeld en wat dat betekent voor de inzet van personeel.  Het kan dus betekenen dat je niet direct per 1 april ingezet wordt maar mogelijk dan wel op een later moment.