Zaan Primair Academie

Goed onderwijs wordt door goede leraren gegeven. Zaan Primair vindt het belangrijk dat medewerkers goed in hun werk zijn en zich blijven ontwikkelen.

Aanbod

Om dit te ondersteunen hebben wij een academie met een gevarieerd aanbod, waaronder bijvoorbeeld mastermodules education needs, Post HBO opleiding schoolcoach, leergang jonge kind en een cursus timemanagement.

Het aanbod sluit aan op de behoeften van onze medewerkers en draagt bij aan verbetering van de onderwijskwaliteit.  Medewerkers met bepaalde expertise/specialisme of ervaring verzorgen via de academie aan groepen medewerkers workshops en cursussen.  Ook bestaat de mogelijkheid om individueel een opleiding via de academie te volgen, waaronder verschillende specialistenopleidingen of specifieke opleidingen voor onderwijs ondersteunend personeel.

De academie verzorgt ook jaarlijks de ontmoetingsdag. Op deze dag komen alle medewerkers bijeen en is er gelegenheid om collega’s van andere scholen te ontmoeten, inspiratie op te doen en workshops te volgen.

Groot aanbod aan opleidingen: